Kortbetaling

VISA og Mastercard

Betaling med kort er trygt og enkelt. Vi godkjenner i dag VISA, Mastercard som betalingskort. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) på baksiden av kortet. Deretter følger du vanlig nettbank prossedyre. Betalingen er så gjort.

Kort forannKort bak

Vi samarbeider med VISA og Mastercard for å sørge for en rask behandling av din kortinformasjon gjennom meget sikre rutiner. Ingen kan se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen.

Autorisasjon

Når du legger en ordre hos oss blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Det betyr at vi sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Vi gjør deretter en reservasjon av beløpet du handler for. I løpet av reservasjonstiden er pengene fremdeles på kortet ditt, men de er reservert Trondheim vvs så lenge ordren er under behandling.

Kansellering av bestilling

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres tilbake på kortet ditt (normalt innen 5-7 virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og klargjort pakken for forsendelse, at pengene blir overført fra ditt kort til oss.
Pågrunn av vår automatiske logistikk av varer skjer dette på veldig rask tid. Så vennligst kontakt oss ved avbestilling på telefon 92 87 96 00.

Forbehold

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.