Retur

Retur og Angrerett

Alle varer du handler som privatperson hos Tvvs.no har utvidet angrefrist på 30 dager. Dette vil si at du kan returnere varer du har kjøpt fra Tvvs.no innen 30 dager fra du mottok varen, uten å oppgi noen grunn for returen. 

 

Du skal alltid kontakte oss før du eventuelt sender noe i retur på angrefrist. Bruk gjerne vårt kontaktskjema eller vår E post Petter@Trondheimvvs.no

 

Frist for benyttelse av angreretten

Angreretten forutsetter at du gir Tvvs.no beskjed om at du ønsker å returnere varen senest innen 30 dager etter du har mottatt leveransen. Etter dette, forplikter du å sende varen i retur uten unødig opphold og senest innen 7 dager fra det er gitt melding om bruk av angrerett.

 

I avtalte tilfeller der varer returneres etter angrefristens utløp, vil Tvvs.no  beregne et returgebyr på 30% av varens opprinnelige kjøpesum.

 

Angrerett ved spesialbestillinger

Angreretten som vi har beskrevet over gjelder ikke på tilvirkningskjøp og kjøp av intimvarer med brutt forsegling. Tilvirkningskjøp er varer som er spesialprodusert for deg. Det kan for eksempel være produkter med spesialmål eller massasjebadekar med tilleggsutstyr.Toalettseter med brutt forsegling er eksempel på intimvare som ikke kan returneres.

 

Retur av varer til Tvvs.no

Dersom du skal benytte deg av angreretten, må du returnere produktet til oss i tilnærmet samme stand som du mottok det. Dersom du har tatt i bruk produktet på en slik måte at det har ført til en verdireduksjon av varen, vil det føre til et tilsvarende fradrag på kjøpesummen som refunderes til deg.

 

Produktet sendes tilbake til Tvvs i originalemballasjen, sammen med angrerettskjema. Du har selv ansvar for transporten tilbake til oss, og du betaler returforsendelsen og utgifter til eventuell ny emballasje sikring selv.

 

Tilbakebetaling ved benyttelse av angreretten

10 dager etter vi har mottat din retur skal pengene være på din konto.

Adresse for retursendinger

Du skal alltid benytte samme adresse for retur av varer til Tvvs.no

Trondheim vvs as

Smistadvegen 17

7026 Trondheim.

Merk varen med retur og ditt ordre nummer.