Valg av blandebatteri

Tips for valg av blandebatteri

Velger du ett blandebatteri fra Tvvs.no får du produkter av høyeste kvalitet i forhold til varighet, hygiene og sikkerhet. I tillegg tilbyr vi blandebatteri med unike design og god funksjonalitet, fra det tradisjonelle til det mest moderne. Spenvidden i sortimentet tilfredstiller de fleste behov i hjemmet. Vi har kun merkevarer.

 

Rent vann er viktig for god helse

I Norge har vi tilgang til rent drikkevann rett fra springen. For å sikre rent vann stilles det krav til dokumentasjon av sanitærutstyret. Blandebatterier fra Tvvs.no er sertifisert og dokumentert og produsentene gjennomgår kontinuerlig testing og utvikling av kranene.

For deg betyr det sikkerhet for at produktet du kjøper vil ha lang levetid og er av den beste tekniske kvalitet. Du kan trygt benytte blandebatterier levert av Tvvs.no

 

Enklere rengjøring

Et blandebatteri med uttrekk er den optimale løsningen hvis man jobber mye ved og rundt kjøkkenvasken. Ved å trekke ut dusjhodet blir det lettere å skylle store gjenstander, fylle kjeler, vaser og fremfor alt blir rengjøringen av vasken vesentlig mer effektiv og enklere.

Velg mellom uttrekksdusj (med bryter for valg av dusj eller stråle) eller uttrekkstut (vanlig stråle).

 

 

 

Kontroll funksjon

Skal du ha oppvaskmaskin er det veldig smart å velge en kjøkkenkran med avstegning for oppvaskmaskin.

Dette sparer deg for monterings kostnaden ifm. Rørlegger og deler til å laget et eget uttak for vaskemaskin.

 

 

Blandebatteri med ulik svingradie

Våre blandebatteri finnes i modeller med ulik svingradie. I praksis betyr det at tuten kan dreies fra 100 grader til 360 grader, avhengig av hvilken modell du velger.  Skal blandebatteriet monteres på en kokeøy mellom 2 kummer er en modell med 360 grader svingradie en optimal løsning. Skal det derimot stå mot en bakvegg velger man en modell med mindre svingradie.

 

 

 

 

Kvalitet i materialer

Velg ettblandebatteri med keramiske innmat. En keramisk kartusj gjør blandebatteriet lett å betjene og sikrer samtidig lang levetid.

 

Optimal sikring

Til tross for at vi har rent vann i Norge, vil det forekomme noe smuss og andre partikler i vannet. Dette blir stort sett fanget opp i perlatoren som sitter i tuten på blandebatteriet. For å forhindre skade i kartusjen (keramiske skiver), anbefaler vi at det monteres 2 små siler som skal monteres på vannuttaket, en på kaldt- og en på varmvannsuttaket.