Berøringsfrie aramturer

Berøringsfrie armaturer har store fordeler både for proff markedet og hjemmet.
 
 
Lønnsomt

Hver hustand kan spare minimum kr. 1.100 pr. år i strøm og vannavgifter. Og ca. 40.000 l vann! Man kan spare inntil kr. 1.300 pr. år pr. hotellrom i strøm og vannavgifter.

 

 Miljøvennlig

Berøringsfrie kraner er først og fremst brukervennlige. Du kan vaske hendene trygt og hygienisk med forhåndsinnstilt temperatur. Vannforbruket halveres, og vannet renner kun mens du vasker hendene. Sparer man vann sparer man også energi – elektroniske berøringsfrie batterier sparer inntil 70 % vann! I tillegg er det miljøvennlig i form av at det er hygienisk og gir mindre sykdom.

Hygienisk
 
Hygienisk

Smitte og bakterieinfeksjoner er ofte på dagsorden og hver gang blir det nevnt hvor viktig håndhygiene er. Berøringsfritt er aktuelt for alle. I hjemmet, barnehager, bensinstasjoner, restauranter, kontorer, tannleger – det er klokkeklare fordeler ved et bedre hygienisk miljø. Berøringsfritt er opplagt til virksomheter i alle størrelser. Det er bare å velge – fra et enkelt armatur til komplette løsninger.

Hvorfor Berøringsfritt armatur ?

Hygiene, bakteriespredning, vann- og energisparing er områder som er stadig mer
fokusert. Epidemier og smitteoverføring skjer overalt og til alle tider. Men det er mulig
å begrense dette.

Da må man se muligheten ved å benytte produkter som i seg selv reduserer smitteoverføring siden man ikke trenger å berøre hverken håndvaskarmatur, såpedispenser, dispenser for håndtørk, trykknapp for nedspyling i toalett eller skru vannet av og på i dusj.

Færre sykedager og redusert vann- og energiforbruk

Samtidig som bakteriefloraen og smitteoverføringen minsker, reduseres vann-
og strømforbruket.  Dette er fordi berøringsfrie produkter som fremskaffer varmt vann kun renner så lenge man er innenfor sonen som aktiverer vannstrømmen.

Baderommet hjemme bør oppgraderes til ny og miljøriktig standard på lik linje med offentlige bad og toalettrom. La ikke litt høyere investeringskostnader hindre bedre miljø på badet når det kan spares både strøm, vann og sykedager. La det «berøringsfrie» baderommet bli et faktum!

Kjøpes disse produktene har man kommet langt på vei i miljøriktig retning.

Barn, barnehager og omgangssyke

Hvem har ikke erfart at barn i barnehage får «alle» overførbare sykdommer og ansatte og foreldre det samme? Monterer du berøringsfrie kraner reduseres bakterieoverføringen det skapes et mer hygienisk miljø samtidig som man sparer penger.

Gjennom statistikk fra Stavanger kommune og Danmark er det gjort erfaringer med at smittefare og sykefravær reduseres i institusjoner hvor spritvask med antibac av hender kombineres med berøringsfrie kraner. Dette kan gi inntil 50 % reduksjon i sykefraværet. Hendene er en av de verste smittesprederne.

Berøringsfritt i barnehager

Berøringsfrie installasjoner kan være med å redusere barnehagens sykefravær. De fjerner ganske enkelt mange kontaktpunkter, hvor virus og bakterier typisk overføres mellom mennesker. Medarbeiderne eksponeres mindre for smitte og har færre sykedager.

Barnehager med berøringsfritt kombinert med anti bac-dispensere har 10 – 30 % mindre sykefravær blant både barna og de ansatte.

Hendene er en av de verste smittesprederne.

Berøringfritt på arbeidsplassen

Berøringsfrie installasjoner kan være med å redusere bedriftens sykefravær. De fjerner ganske enkelt mange kontaktpunkter, hvor virus og bakterier typisk overføres mellom mennesker. Medarbeiderne eksponeres mindre for smitte og holder har færre sykedager.

Redusert smitterisiko

Berøringsfritt er aktuelt for alle bedrifter. Barnehager, bensinstasjoner, restauranter, kontorer, tannleger – det er klokkeklare fordeler ved et bedre hygienisk miljø. Berøringsfritt er opplagt til virksomheter i alle størrelser.

Det er bare å velge – fra et enkelt armatur til komplette løsninger.

Berøringfritt i hjemmet

God hygiene er vi alle opptatt av. Når omgangssyke florerer og bakteriefloraen er på det verste, er en berøringsfri kran en god hjelper for å begrense smitteeffekten. Dagens elektroniske tappevannskraner er delikate og enkle i bruk og benytter 6 V batterier til driften. Byttes en vanlig kran til en berøringsfri reduseres overføringsrisikoen betydelig. Har man i tillegg en antibacdispenser på badet har man virkelig omsorg for sine nærmeste. Alle som besøker ditt hjem legger merke til det miljøbevisste badet du har.

Økonomisk og miljøvennlig

Delikat design i kombinasjon med muligheten til å spare ca. 40.000 l vann pr. år pr. tappested med en familie på fire og ikke minst reduksjon i bruken av strøm. 6 l pr. min gir deg pengene tilbake innen rimelig tid.

Du sparer fra første dag. Hvor mye? Ca. kr. 1.100 pr. år!

Berøringsfritt i hotell og restaurantbransjen

Hygiene burde være en hjertesak for hotell og restaurantbransjen. Med berøringsfrie installasjoner kan mange av kontaktpunktene unngås hvor virus og bakterier trives og overføres. Berøringsfrie installasjoner har flere fordeler – også når det handler om de myke verdier. Gjester som opplever berøringsfrie installasjoner på toalettene vil automatisk forbinde stedet med god hygiene.

Med henvisning til Mattilsynets strenge regler for offentlige kjøkken og lokaler for næringsmiddelproduksjon utfordres og oppfordres alle drivere og eiere av overnattingssteder, serveringssteder og offentlige toalettrom til å tenke like nøye gjennom hvordan ens gjester kan påføres plager ved å benytte toalettrommet. Invester i berøringsfrie produkter for håndvask, dusj og håndtørk så blir din plass ikke bare en kulinarisk opplevelse, men også en hygienisk og trygg plass for et trivelig besøk samtidig som
bedriften sparer penger.

Fornøyde gjester kommer tilbake!

 

Vi leverer alle typer berøringsfrie kraner.
Se våre produkter her !